Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Judy
Nem: szuka
Született: 1999.09.09.
Bekerült: 2010.01.25.

Judy 2010. december 13-án átment a Szivárványhídon :(

Üzenet az ideiglenes befogadójától:
"Judy majdnem 1 éve(2010.január 16.) érkezett a családunkba. Előző gazdája meghalt, az örökösök leadták az Illatos útra altatni,de a boxer fajtamentés kihozta.
Eleinte nagyon lassan barátkozott meg velünk, inkább elvolt magában... aztán lassan elkezdett nyitni felénk... imádott kint napozni...szerette a lányokat. Lett saját heverője,amin szívesen durmolt órák hosszat.
Pár hónapja volt egy agyvérzése, amiből teljesen felgyógyult... hiszen erős öreglányról volt szó.

Ma reggel viszont megtörtént, amitől féltünk.
Pisilés után nm tudott már a saját lábán bejönni a házba. Kézben hoztam be. Éreztem, hogy eljött az ideje Feladta a harcot.

Sajnos ki kellett mondani a legrosszabbat... :"""""((( Neki most már semmi se fáj, nekem/nekünk viszont annál inkább...

Nagyon fogsz hiányozni Mamika.... bíztam benne,hogy ezt a karácsonyt velünk töltöd...de sajnos siettél nagyon

Vigyázz magadra a szivárvány hídon túl :( "

Fati, Zsuzsa, nem lehetünk nektek elég hálásak, hogy a családja voltatok, és utolsó percéig szeretéttek ezt az idős, beteg, mások számára értéktelen szemétként eldobott boxerlelket. Köszönjük."Judy 11 éves, sötét csíkos, vágott farkú boxer szuka. Idős gazdája kórházba került, a rokonok azonnal altatni akarták. Ismerős, szintén boxeres pár sietett a segítségére, és kértek segítséget a számára a NOÉ Boxer fajtamentő csoportjától.
Judy alapvetően korát meghazudtolóan jól kondicionált. A hátán lévő kifakadt zsírdaganatot hozzánk kerülésekor eltávolítattuk. Idős kori nkontinenciája gyógyszerrel jól karbantartható.
Judy világ életében lakásban élt. Szeretnénk neki olyan otthont találni, ahol utolsó éveit szeretetben és biztonságban töltheti."


Megosztom a Facebookon