Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Lezúziusz (9/2015)
Nem: kan
Született: 2009.12.31.
Bekerült: 2015.02.10.

Lezúziusz 5 év körüli, sárga színű, vágatlan farkú és fülű boxer kan, akit Inárcsról, nagyon rossz körülmények közül mentett a Szomorú Szív Állatmentő Szolgálat, tőlük került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába.
Lezúziusz, nevéhez hűen, nem egy könnyű eset. Emberrel szemben kenyérre kenhető: barátságos, közvetlen, ragaszkodó, ám más kutyák (és macskák) társaságát egyelőre nem viseli el. Dolgozunk a problémán, hogy egy jól szocializált, kiegyensúlyozott, más kutyákkal jól kommunikáló eb legyen belőle, reméljük sikerül.
Addig is várjuk olyan gazdijelölt jelentkezését, ahol egyedüli kutya lehetne, a család szeme fénye, ahol melegben és szeretetben élhetne.
Fontos tudni róla, hogy nagyon mozgékony, imád labdázni és játszani. Igényli az emberi társaságot és a közvetlen kapcsolatot. Nem kerti kutya!
Lezúziusz oltott, ivartalanított, chipezett.
Érdeklődni Lezúziuszról Katánál lehet a 06 20 346-2324-es telefonszámon (ESTE 6 UTÁN) vagy az info@boxersos.hu email címen.


Fotó: Szomorú Szív Állatmentő Szolgálat

További képek Lezúziuszról ITT ! ! !Megosztom a Facebookon