Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Lujzi
Nem: szuka
Született: 2002.03.01.
Bekerült: 2010.03.02.

Lujzi 8 éves, sárga színű, fekete maszkos boxer szuka. Gazdái egyik nap úgy döntöttek, hogy beviszik az Illatos úti ebrendészeti telepre, onnan irányították át hozzánk őket.
8 év együttélés után egyszerűen lerakták, mint egy csomagot, levették róla a pórázt, és köszönés nélkül távoztak. A kutyának még oltási könyve sem volt.
Hogy mi volt a 'bűne'? Nem tudjuk. Hiszen Lujzi az idős kora ellenére kedves, barátságos, játékos, aktív, mozgékony kutya. Gyerekekkel jól kijön, szobatiszta, és természetesen nem rombol semmit.
Kizárólag lakásba adjuk örökbe, hogy idős napjaira neki is jusson egy meleg kuckó: kutyafekhely vagy kanapésarok.


Az ideiglenes befogadója, Cili tollából:
"Nem igazán szoktam megosztani, hogy "mi jár a fejembe", de ma kivételt teszek.
Az én drága Nyanyám ma hosszú útjának a végére ért, itthagyott minket :(
Azt hiszem nem kell mondanom, hogy mennyire hiányzik, már nem lesz meg a napi rutin, a gyógyszerbeadás, az elindulás előtti külön séta, nem kell a tálját fognom etetésnél, Twister se fog a fejére ülni már többet, és nem fog nekem senki szteppel fél 8-kor, hogy vacsora idő van. Imádtam az öreglányt és ahogy kiderült a végén mikor már nagyon beteg volt, hogy kedvemért mindig összeszedte magát és próbálta leplezni fájdalmát. Tudom, hogy mellettem mozgalmas élete volt, de ilyenkor mégis az fáj, hogy lehetett volna még több, mert nagyon élvezte mikor foglalkoztam vele. Labdamániás volt és többet futott mint a 2 évvel fiatalabb Káoszom, csak kapkodta néha a fejét a Szupernagyi után :)
Nagyon örülök, hogy ismerhettem Őt és, hogy velem élhetett. Külön köszönöm TKatának, hogy nem kellett odaadnom senkinek és én vigyázhattam rá élete végig.
2 év és 9 hónap adatott meg nekünk együtt, ami lehetett volna több is, de a sors ennyit adott nekünk. Lujzikám már egy csodálatos helyen van, ahol már semmi sem fáj neki és remélem valaki dobálja neki a labdát.
Isten veled drága Lujzi nyanyám ♥ ♥"Képtár: http://gallery.site.hu/u/Tkata/Tkata_albuma/Boxers/Gazdikeresok/lujzi/

Megosztom a Facebookon