Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Fergus (1/2016)
Nem: kan
Született: 2013.05.12.
Bekerült: 2016.01.13.

Fergus 2013. májusi születésű, sárga szinű, vágatlan fülű és farkú boxer kan, akit megváltozott életkörülményeik miatt voltak kénytelenek leadni korábbi gazdái Boxer fajtamentő csoportunknál.
Fergus nagyon erős, dinamikus, jó kiállású, robosztus kan. Vágatlan farkában van egy régi törés, ami s kanyarulatot ad az ostorként is használható testrésznek :)
Fergus elég neveletlen. Pórázon nem nagyon sétált korábban, más kutyákkal nagyon ritkán találkozott, ezért a kommunikációs stilusán van mit csiszolni. Első körben minden kutyának mérettől és nemtől eltekintve beáll, hogy megmutassa, hogy milyen nagy macsó ő. Rövid idő alatt az is kiderült, hogy nagyon jól irányitható, és nagyon jól reagál az emberi utasitásokra, ezért a többi kutyával való kapcsolata sem reménytelen. A kutyaiskolai továbbképzés mindenképp szükséges számára, és elvárt a leendő gazditól, hogy ezt biztositsa.
Gyerekek mellett nőtt fel, rájuk veszélyt nem jelent, maximum azzal, hogy felboritja őket. Imádja és igényli is a társaságukat, ezért nevelést követően gyerekes családba is jó szivvel ajánljuk.
Nagyon ragaszkodó. Megviselte az elválás és a váltás az életében, ezért szeretnénk neki mielőbb egy szerető otthont találni.
Fergus oltott, ivartalanitott, chipezett.
További képek Fergusról ITT ! ! !Megosztom a Facebookon