Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Csini (4/2018)
Nem: szuka
Született: 2009.05.22.
Bekerült: 2018.01.07.

Csini 2009-es születésű, sárga színű, vágott farkú, vágatlan fülű boxer szuka, akit korábbi gazdája a gyömrői Kutyamentsvár Állatmenhelyre adott le, mert elköltöztek, és a kutya mindig visszaszökött a régi házhoz.
Csini jó kondícióban lévő, kompakt kutya. Más kutyákkal nem felhőtlen a viszonya egyelőre. Állítólag gyerekekkel nőtt fel.
Nagyon megviselte a változás, a korábbi családjától való elszakadás.
Reméljük, idős kora ellenére sikerül neki egy új, szerető családot találni, ahol szeretik és vigyáznak rá.

UPDATE 2020.05.25!

Csini 28 hónapja él a menhelyen:(
Emberekért rajongó csodaszép boxer keverék aki tulajdonságait tekintve nagyon boxer!!!🤗
Millió csodás tulajdonsága van, többek közt borzasztó okos, tanulékony, rendkívül alkalmazkodó, alapjába véve egy nyugodt kutya.
Egyetlen "hibája", hogy nem bandázik kutyákkal, de....!!!:
8 éves és 8 hónapos volt amikor bekerült és vélhetően addig nem is szocializálták.😢
Együtt élt 22 hónapig egy másik boxerrel, folyamatosan kutyákkal sétál, jelen pillanatban is van egy boxer haverja akivel első pillanattól jól működnek minden probléma nélkül.😍😍😍
Szeretnénk neki egy olyan álomgazdit akinek vagy van sok ideje foglalkozni azzal, hogy ő nap mint nap közelebb kerüljön kutyatársaihoz vagy szívesen megszépítené hátralévő életét egykeként boldogságban, nyugalomban.
Olyan gazdit aki tudja, hogy egy kutya eleve jó esetben 10-15 évig él, tehát tudja milyen elengedni őket, de az lebeg a szeme előtt, hogy egy kutyának megszépítse hátralévő életét és az együtt töltött időre jó szívvel és boldogsággal emlékezzen vissza, hogy megmentett egy ártatlan életet és cserébe micsoda szeretetet és boldogságot kapott.
Csini ugyan 11 éves de nagyon masszív, egészséges kutya akinek csak szerető gazdira lenne szüksége, hogy hátralévő még jó néhány évét kutyaként, társként boldogan élhesse.
Egy biztos, ő nagyon sok feltétel nélküli szeretetet és inkább boxer révén bohócságot fog adni. 🤗
Csini oltott, ivartalanított, chipezett.

További képek Csiniről ITT ! ! !

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.

Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Megosztom a Facebookon