Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Maverick (21/2018)
Nem: kan
Született: 2013.08.01.
Bekerült: 2018.08.18.

Maverick 2013-as születésű, fehér színű, barna foltos, vágatlan fülű, vágott farkú boxer kan, aki Balmazújvárosból került a gondozásunkba. Korábbi gazdái nem tartottak rá igényt, így került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjához.
Maverick soványan, bolhásan került hozzánk, a testén több kinövés volt látható. Nagyon aktív, barátságos, nyomulós, de jóindulatú kutya, aki igényli a foglalkozást, szeretgetést. Az embereket imádja. Szuka kutyával jól kijön, kanokkal szoktatást igényel.
Maverick túl van az ivartalanításon és a kinővéseket is eltávolították róla. Nagyon megviseli a kennelben élés, a gazdátlanság. Minél előbb szeretnénk számára egy szerető családot, egy meleg otthont találni.
Oltott, chipezett.
Érdeklődni Maverickről Fruzsinál lehet (ESTE 6 UTÁN) a 06-30-647-97-91-es telefonszámon lehet vagy az info@boxersos.hu email címen.


További képek Maverickről ITT ! ! !


Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.

Közvetlen bankkártyás adományozással:https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


Megosztom a Facebookon