Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Jumper (22/2018)
Nem: kan
Született: 2014.08.01.
Bekerült: 2018.08.23.

Jumper 2014-es születésű, sárga színű, vágatlan fülű, vágott farkú boxer kan, akit Halásztelken találtak. Chipezett volt, de a chipen szereplő gazda már évekkel korábban továbbajándékozta valakinek, akinek sem a nevét, sem a számát nem írta fel, de 'nagyon jó helyre került'.

Nyomozgattunk utána, és sok borzalom derült ki szerencsétlen életéből. Végül meglett a halásztelki 'gazdája', de extra SOS el kellett onnan hozni, mert konkrét életveszélyben volt.
Egy tüneményes, szeleburdi sárga kan boxer, egy hatalmas és több kisebb szörnyű sebhellyel a testén. Előéletéről kiderült, hogy kölyökként vették a nagymamának. Amíg pici és cuki volt, addig nem volt probléma, de azután a kamasz kan boxerrel nem bírt a nagyi, és mennie kellett a háztól. Meghirdették ingyen elvihetőnek. Egy nap alatt lett szuper gazdája, aki elvitte a kiságyával és egyéb kelengyéivel együtt. Még egy telefonszámot sem kértek tőle. Azután 3 "gazdát" járt meg, láncon. Súlyosan bántalmazva. A legnagyobb sebhely attól van, hogy összeverekedett egy kutyával és szétverték a hátát ásóval, de minden helyen ütötték, verték. Az utolsó hely ahonnan megszökött, ott is rendszeresen bántalmazták. Majd amikor tegnap visszakerült és kérdezték az oltását, könyvét, akkor azt mondták, hogy még az éjjel agyoncsapja inkább. A helyi állatvédők inkább lemondatták, és a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjához került.
Neve is volt már egy pár. Nálunk is kapott újat, hogy a név ne emlékeztesse az átélt borzalmakra. Az ugri-bugrisága miatt a Jumper nevet kapta.
Nagyon barátságos, imádni való, de persze lesz vele dolgunk, hiszen egyik gazdának sem volt ideje, kedve, kitartása arra, hogy foglalkozzon vele, lekösse az energiáit, és megtanítsa az alap engedelmességi dolgokra, ami kutya-gazda együttélésnél elengedhetetlen.
Jumper testét és lelkét is rehabilitálnunk kell. Oltási programját, amit évek óta nem folytattak, újrakezdtük. Ivartalanítás után keres majd gazdát.
Kizárólag olyan otthont keresünk számára, ahol családtag lehet, ahol foglalkoznak vele, tanítják, és szeretetükkel képesek elfelejtetni Jumperrel a korábbi életében átélt borzalmakat.
További képek Jumperről ITT ! ! !Megosztom a Facebookon