Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Sellyke (7/2019)
Nem: szuka
Született: 2018.07.31.
Bekerült: 2019.02.22.

Sellyke egy 2018 júliusi születésű vágatlan fülű és farkú fehér boxer szuka.
Eddigi rövid kis élete alatt adták- vették, négy "gazdát" is megjárt. Télvíz idején élt szélfútta kennelben, szedett-vedett kutyaházba, a szomszédok jóindulatára bízva, hogy aznap éppen kap-e vacsorát. Sűrű költözésének az oka valószínűleg a süketsége. Amikor rájöttek, a könnyebb utat választva inkább túladtak rajta.

Sellyként hánytatott kis sorsa nem törte meg, magabiztos kiegyensúlyozott kiskutya, aki igényli az emberi társaságot, matricaként tapad emberre, más kutyára.
Jelenleg ideiglenes befogadónál és, ahol egy szuka és egy kan kutyával osztja meg a kanapét. Tanítását kézjelekkel és rezgő nyakörv használatával megkezdtük. Kis agya szivacsként fogadja be az új információkat, villám gyorsan elsajátítja az újabb és újabb feladatokat. Élvezi, hogy végre érti, mit várnak el tőle.
A sok éhezés miatt nem rest felmászni egy konyhapultra vagy derékig belemászni egy szemetesbe, hogy egy- két jó falathoz jusson.
Az ideális gazdijelölt nem rémül meg hasonló csínytevésektől és nem rest a tanítását tovább folytatni.
Sellyke oltva, ivartalanítva, chippelve fogadható örökbe.
Érdeklődni Sellykéről Fruzsinál lehet a 06-30-647-97-91-es telefonszámon (ESTE 6 UTÁN) vagy az info@boxersos.hu email címen.
Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.

Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom


A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


További képek Sellykéről ITT!Megosztom a Facebookon