Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Pasztella (11/2019) Van gazdijelölt!!!!
Nem: szuka
Született: 2013.03.12.
Bekerült: 2019.03.20.

Pasztella egy vágatlan fülű és farkú, kis termetű, bűbájos boxer szuka. A nyíregyházi Állatbarát Alapítványtól érkezett a segítségkérés, hogy egy nagyon sovány boxer kóborol Nyíregyháza környékén. Csont sovány, ülőgumója kisebesedve és később kiderült, babéziás, amit Nyíregyházán kikezeltek.
Állapota lehetővé tette, hogy átköltözzön hozzánk, így a Noé Boxer Fajtamentés újabb védence lett!
Vele együtt Szomorú története is megérkezett: gyerek születése miatt eladták egy szaporítónak, ahonnan január elején veszett el. Megtalálásakor a "gazda" lemondott a kutyáról.
Pasztella nem sokat tapasztalt a világból, a jutalomfalatot nem ismerte, kihasznált kis teste csak csont és bőr:(
Szörnyű állapotától eltekintve egy bűbájos, pusziosztó, kedves kislány.
Elkezdtük a felerősítését, oltási programját, most már csak egy álomgazdit keresünk számára, aki feledteti vele a szörnyűségeket, amit ilyen fiatalon átélt.
Pasztilla oltva, ivartalanítva, chippel kerül gazdához.
Pasztelláról érdeklődni Fruzsinál lehet a 06-30-647-97-91-es telefonszámon (ESTE 6 UTÁN), vagy az info@boxersos.hu emailcímen.Kérjük, támogasd Pasztella felerősítésének és gyógyulásának költségeit. Ezt megteheted:

Virtuális örökbefogadással itt a honlapon!

Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla számára történő utalással:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Pasztella gyógyulására!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

További képek Pasztelláról ITT!!!!!!Megosztom a Facebookon