Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Cloé(14/2019)
Nem: szuka
Született: 2016.07.15.
Bekerült: 2019.04.06.

Cloé 2016-os születéssű, fiatal vágott farkú, de vágatlan fülű tigriscsíkos boxer szuka, aki társával, Danival került gondozásunkba.
Egy külföldi üzletember vette Magyarországi itt tartózkodása idején, majd mikor befejezte magyarországi üzletét, nemes egyszerűséggel itt hagyta őket. Egy üres telken éltek és egy hölgy járt át hozzájuk etetni. A szomszédok nem nézték jó szemmel a két kutyát, ezért, mielőtt elfajulna a helyzet kértek tőlünk segítséget az elhelyezésükben.

Ivarosan, egyetlen oltással került a Noé Boxer Fajtamentés gondozásába.
Cloé egy végtelenül kedves, barátságos, szeretetéhes kislány, aki kihasznál minden alkalmat, hogy az emberhez bújhasson.

Bekerülésükkor mindketten nagyon össze voltak zavarodva, sajnos kis társánál, Daninál ez egy agresszív viselkedésbe torkollott Cloéval szemben is, ezért szét kellett őket költöztetnünk:(

Simogatjuk Cloé kis megtört lelkét, de mielőbb szeretnénk neki egy igazi családot, ahol megmutatják neki az élet napos oldalát és vállalják a kutyaiskolai taníttatását. A korára való tekintettel egy aktív, sportos családot szeretnénk számára.

Cloé karantén ideje után oltva, chipelve, ivartalanítva keres gazdát. Szívféreg tesztje negatív!

Daniról érdeklődni Fruzsinál lehet ( ESTE 6 UTÁN) a 06-30-647-97-91TOVÁBBI KÉPEK CLOÉRÓL ITT!!!

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.

Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom


A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

http://noeallatotthon.hu/gallery/pics13/midi/piros_adhat_szoveg500.jpgMegosztom a Facebookon