Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Gerald Butler (16/2019)
Nem: kan
Született: 2018.03.06.
Bekerült: 2019.04.12.

Butler egy fiatal, hosszú fülű és farkú, fekete maszkos masszív felépítésű kutya, akit korábbi gazdái adtak le, mivel nem tudtak tovább gondoskodni róla.

Butler aktív kutya, aki ha unatkozott, megpattant otthonról. Sajnos ez folyamatos problémákat okozott, gazdái nem tudták kezelni a helyzetet, inkább úgy döntöttek, megválnak tőle.

Butler teljesen összezavarodva, megtörve érkezett a Boxer Fajtamentés gondozásába, haragudott az egész világra, aminek hangot is adott:( Szerencsére ez az állapot hamar elmúlt, egy hét elteltével, már az életvidám, bohókás oldalát mutatta. Egy igazi szeretetbomba:)

Butler nagyon igényli a foglalkozást, az ember közelségét. Amint nem foglalkozunk vele, hangot ad az elégedetlenségének.
Butler egy csiszolatlan gyémánt. Mindenképpen olyan gazdit keresünk neki, aki aktív életet él, vállalja a kutyaiskolai továbbképzését. Szökései miatt, mindenképpen lakásba ill biztonságos helyre adjuk örökbe, ahol, ha egyedül is marad, amíg a gazdik dolgoznak, sem tud útnak eredni. Másik kutya is jót tenne neki, fiatal kutya révén remekül kijön szukákkal, kanokkal egyaránt.

Butler oltva, chippelve, ivartalanítva várja gazdáját.
Érdeklődni Butlerről Fruzsinál lehet a 06 -30-647-97-91-es telefonszámon (ESTE 6 után) vagy az info@boxersos.hu email címen.
TOVÁBBI KÉPEK BUTLERRŐL ITT!!!!


Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.

Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom


A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Megosztom a Facebookon