Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Rózsika (18/2019)
Nem: szuka
Született: 2017.05.13.
Bekerült: 2019.04.29.

Rózsika 2017. májusi születésű fekete maszkos, sárga, hosszú farkú és fülű masszív felépítésű boxer szuka, aki kölykével együtt került a Noé Állatotthon Boxer Fajtamentésének gondozásába. Korábbi gazdája azért vált meg tőlük, mert hosszú idő óta betegeskedtek és nem tudta kigyógyítani őket a köhögésből, hányásból... Chip és oltások nélkül érkeztek, ezért szigorú karantén következett. Rózsikának a szívféreg tesztje egy halványan, de pozitív lett, további kivizsgálását megkezdtük.

Rózsika egy bűbájos, kedves, lehengerlő boxerhölgy, aki még maga is szinte kamasz, mégis nagyon szépen helyt áll anya szerepében. Egy igazi kis energiabomba, aki bújik az emberhez, szétesik egy kis simogatásért.

Más kutyákhoz való viszonyát egyenlőre nem ismerjük, de kedves természetéből kiindulva nagy problémára nem számítunk:)

Lassan befejezzük az oltási programját és várjuk annak az álomgazdinak a jelentkezését, aki megmutatja neki, hogy az élet nem arról szól, hogy kiskutyákat kell gyártani, hanem egy boldog családról, sok játékról és szeretetről.


UPDATE. 2019.11.06
Rózsika karatnénideje lejárt, időközben sajnos lányát, Rózsabimbót elvesztette:(
A kutyákkal való viszonyának sajnos a hosszúra nyúlt karanténidő ( gardia fertőzés miatt) nem kedvezett. Valószínűleg nem sokat találkozhatott más kutyákkal, maximum, amikor szaporították, ezért más kutyához nem a megfelelő etikett szerint közelít:(
Dolgozunk ezen a problémán. Jelenleg Szidóval él problémamentesen, de az ő esetében számtani kell többkörös szoktatásra.
Rózsika ember és labdaközpontú! Az emeberi ölelés és szeretgetés megszerzéséhez bármire képes és ha egy labdát megkaparint, azt képes egy egész sétán keresztül cipelni.
Rózsika remekül motivlható játékkal, jutalomfalattal ill első szóra felhagy az épp nem kívánt magatartással:)


Rózsika oltva, chippelve, ivartalanítva keres gazdát.
Érdeklődni Rózsikáról Fruzsinál lehet a 06 -30-647-97-91-es telefonszámon (ESTE 6 után) vagy az info@boxersos.hu email címen.TOVÁBBI KÉPEK RÓZSIKÁRÓL ITT!!!!

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.

Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom


A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon