Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Babszem Jankó (30/2019)
Nem: kan
Született: 2017.11.18.
Bekerült: 2019.07.30.

Babszem Jankó egy 2017-es születésű vágatlan fülű és farkú fehér masszív és robosztus boxer kan, akinek a Délalföldi Állatvédelmi Őrszolgálat kért segítséget, így került a Noé Állatotthon Boxer Fajtamentésének gondozásába.
Története sajnos nagyon szomorú, hiszen Babszem Jankót szerették gazdái, csak megváltozott életkörülményeik miatt kellett megválniuk tőle, viszont Jankó számára ez volt a legjobb megoldás.
Jankó mérete nem szokványos:) A boxereink szállításához használt szállítóboxba már első ránézésre kiderült, hogy nem lehet "becsomagolni", ezért rögtönözni kellet és villámgyorsan beszerezni egy új boxot, hogy el tudjon jutni az Állatotthonba.

Mindkét szemén boxerekre jellemző harder mirigy előreesés van, melyet ivartalanításával egybekötve korrigálunk.
Ez a két tényező vezetett a névválasztásához, így lett ő a mi "kis" Babszem Jankónk:)

Jankó egy iszonyú kedves, jóindulatú, bohókás boxergyerek, akinek egy olyan gazdát keresünk, aki megbirkózik egy fiatal, kamaszkorban lévő kutya energiájával és masszív termetével.
Szeretnénk egy végleges otthont találni számára, ahol élete végéig, tiszteletben, megbecsülésben élhet, nagyokat sétálhat és kirándulhat és akár gazdijával közösen ellátogatna egy kutyaiskolába is.

Jankó jelenleg karantén idejét tölti de utána oltva, ivartalanítva, chippelve keresi az igazit:)
Szívféreg tesztje negatív!!!

Érdeklődni Babszem Jankóról Fruzsinál lehet a 06 30 647-97-91-es telefonszámon (ESTE 6 UTÁN) vagy az info@boxersos.hu email címen.


További képek Babszem Jankóról ITT!

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.

Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom


A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


Megosztom a Facebookon