Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Schnell (31/2019)
Nem: kan
Született: 2018.04.01.
Bekerült: 2019.08.10.

Schnell egy vágatlan fülű és farkú fiatal fehér boxer kutya. Kamaraerdőben egy nyaralóövezet eldugott kertjében egy rövid láncon tengette fiatal kis életét. A gazdák heti pár alkalommal mentek le hozzá, akkor kapott némi ételt. Egy önkéntesünk figyelt fel rá és vette gondozásába a fiatal kutyust, így amikor felcsavarodott rövid kis láncára, már egyből őt hívták. Ment is érte azonnal. A gazdák lemondtak róla, így már aznap a Noé Állatotthon Boxer Fajtamentő Csoportjának védenceként nálunk töltötte az éjszakát.

Ki tudja, hogy milyen fiatalon került a lánc végére? Soha nem tudjuk meg, de Schnell nem ismeri a simogatást, a jutalomfalatot, Ha ételt lát, addig eszi, amíg van és érthető módon félti azt.

Schnell minden pillanatot szeretne kihasználni, fut, rohan, próbálja bepótolni mindazt, ami kimaradt az eddigi életéből.
Schnell életéből kimaradt a boldog gyerekkor, a szocializáció. Most éli a gyerekkorát, most tanul szeretni. Egy igazi hebrencs:)
Schnell számára egy olyan gazdit, családot keresünk, akit nem rémít el egy fiatal kutya energiája, aki hajlandó foglalkozni vele, bepótolni kimaradt gyerekkorát és nem rest egy kutyaiskolát is meglátogatni, ahol megtanulja az alapvető szabályokat.
Hamar kiderült, hogy Schnell siket, azonban ez semmiben nem gátolja, kifejezetten figyeli az embert, séta közben is sokkal inkább az emberre figyel, mint hasonló korú társai.
Sajnos előéletből adódóan egyenlőre még bevédi a vacsoráját, ezért kisgyermek mellé nem adjuk.

Schnell oltva, ivartalanítva, chippelve keres gazdát.

Érdeklődni róla (ESTE / UTÁN) Fruzsinál lehet a 06-30-647-97-91- es telefonszámon.

TOVÁBBI KÉPEK SCHNELLRŐL ITT!!!

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.

Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom


A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon