Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Szikra (01/2020)
Nem: kan
Született: 2015.03.10.
Bekerült: 2020.01.04.

Szikra egy sárga, fekete maszkos vágatlan fülű és farkú 2015-os születésű kan kutya. Gyönyörű kiállású, robosztus testű, markáns, régi vágású boxer kutya.
Szikra hirdetésére már korábban felfigyeltünk a közösségi oldalon, de mivel "kedves, barátságos, oltott, chippes stb... " kutyaként volt hírdetve, nem avatkoztunk be, hiszen, akkor örülünk legjobban, ha egy kutyus "családból- családba" tud kerülni, ha már egyszer menni kell... Aztán megérkezett az első segítségkérés: Szikranak mennie kell, mégpedig azonnal, egyik nap vállás, másik nap utazás, majd harmadik nap domináns, agressziv viselkedés, kezelhetetlenség volt az ok:( Természetesen oltások nincsenek, ivartalantva nincsen, nem is vállalják, mert hát "vétek is lenne" ezt a szép kutyát ivartalanítani:(
Aztán megérkezett: gyönyörű, összezavart, bizalmatlan, morgós óriás...átvettük, a volt "gazdák" elmentek...és Szikra azonnal átváltott: hirtelen egy kedves, bújós, ölbemászós nagymackó lett belőle :)
Sajnos az a része biztosan igaz, hogy verekedett - állítólag a saját apját hagyta csúnyán helyben, amikor az anyja tűzelt - vajon miért???:( - érzi is az erejét, más kutyákra azonnal "rámozdul" mérettől függetlenül, viszont már szóval is nagyon jól gátolható.

UPDATE!!!!
Pár hét elteltével Szikra kisimult, keresi, imádja a másik kutya társaságát, hisztizve hívja játszani pajtásait:)
Pórázon gyönyörűen sétál, jóindulatú, ölbemászós, bújós kutya. Szinte még gyerek, guggolva pisil:)

Egy igazi kincs, akit eddig beskatulyáztak, pedig egy szeretetreméltő kedves figura, akinek csak arra van szüksége, hogy szeressék és ő viszont szerethessen!!!!!


Szikra oltva chippelve, ivartalanítva keres gazdát. Szívféreg tesztje negatív!!!!


Szikrát kizrólag családba, "kanapéra" adjuk örökbe, azonban tekintettel a masszív, erős testalkatának kizárólag fajtához értő, határozott gazdihoz, aki szívesen dolgozik vele azon, hogy a lelke teljesen megnyugodjon. Szikra egy aktív kutya, szívesen sétálna, kirándulna, akár iskolába járna, amellett egy igazi családi mackó kutya. Gyermekszerető, kisgyermekes családba is szívesen adjuk:)

Érdeklődni Szikráról Fruzsinál lehet a 06 30 647 97 91 -es telefonszámon (ESTE 6 UTÁN) vagy az info@boxersos.hu email címen.
TOVÁBBI KÉPEK SZIKRÁRÓL ITT!!!!

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.

Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom


A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon