Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Nyírbogát2 Indigo (27/2020) - VAN GAZDIJELÖLT!
Nem: szuka
Született: 2013.11.11.
Bekerült: 2020.07.01.

Indigo egy 2013-as születésű, vágatlan fülű, de vágott farkú, sárga színű boxer szuka.
Indigo egyike a 2020.06.30-i nyírbogáti szaporítótelep felszámolásából érkező kutyáknak, ahol több szervezet összefogásban végül 70 élő állatot tudott kimenteni.

Státusza RENDŐRSÉGI BŰNJEL volt. Ami azt jelentette, hogy csak felelős őrzésbe kaptuk őket. Időközben a tulajdonjog tisztázódott, és Indigó a NOÉ Állatotthon Alapítvány tulajdonába került.

Szívféreg tesztje pozitív volt bekerüléskor. A szív ultrahang vizsgálat során kiderült, hogy kardiológiailag negatív, vagyis nincsenek kifejlett férgek a szív és a tüdőartéria közelében. Ezt azt jelenti, hogy lassú, gyógyszeres kezeléssel, illetve cseppezéssel gyógyítjuk. Kezelését megkezdtük, ennek folytatása a leendő gazdi feladata lesz örökbefogadást követően.

Lassan kiismertük a természetét. Egy végtelenül kedves, bújós, szeretetéhes kislány. Cicákkal, kistestű kutyákkal nem kompatibilis, hasonló méretű kutyákkal azonban szukákkal és kanokkal egyaránt remekül elvan:) Imád labdázni!!!

Indigó oltott, ivartalanított, chipezett.További képek Indigoról ITT!!!!

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.
Közvetlen bankkártyás adományozással:

https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom
A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Megosztom a Facebookon