Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Leila (24/2022) - Van gazdijelölt!
Nem: szuka
Született: 2022.06.25.
Bekerült: 2022.12.31.

Leila 2022. júniusi születésű, sárga színű, vágatlan farkú és fülű boxer szuka, akinek korábbi gazdái az interneten kerestek új otthont, de szerencsére végül Boxer fajtamentő csoportunkhoz került.

Leilának Harder- mirigy előesése van, amit műteni kell. Noha bekerülésekor már fél éves volt, fogait már leváltotta, mégis annyira pici, mint egy 4 hónapos boxer. Szocializációja hiányos volt bekerüléskor, ezt próbáljuk pótolni ideiglenes családjánál.


Oltási programja befejeződött, szemműtétje és ivartalanítása megtörtént. Leendő gazdinak vállalnia kell a kutyaiskolai tanfolyam elvégzésének kötelezettségét.

Leila benti kutya, így csak benti tartással adjuk őt örökbe.

Macskákkal eléggé nyomulós, de fiatal kora miatt valószínűleg nevelhető, de csak gyakorlott gazdinak ajánljuk az összeszoktatást.
További képek Leiláról ITT ! ! !Köszönjük, ha hozzá tudsz járulni Leila napi ellátásához és műtétjének költségéhez :
👍 közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom?fbclid=IwAR3iUiixDtLqn6XB8tlrNUuUghDoQvN-Ng8B15Am_9hf8nN_xWll8FUmwvA
👍 PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
👍 A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912
☝️ A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE: Hallo
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT TRANZAKCIÓNKKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!
Megosztom a Facebookon