Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Together forever ? :)
2014.01.10.
Úgy tűnik Mókus rendhagyó gazdikeresésével (a cikk ITT olvasható) sikerült megmozgatnunk a magyar sajtó állóvizét, mert nagyon ráharaptak a témára :)

A Velvet internetes hírportál A legszomorúbb társkeresés: kutya mellé nőt is adnak címmel rákommentelt a cikkünkre, így adta közre egy szavazással együtt, hogy ez a módszer vajon ciki vagy cuki :)

Az emberek persze szavaztak, ki így, ki úgy, de a lényeg az, hogy ennek segítségével még több emberhez eljutott boxereink híre, mert azért alapvető cél természetesen Mókus és többi boxerünk örökbe adása volt.

Szombaton rejtélyes küldemény is érkezett Csillának :)


A küldő személye rejtély maradt számára és számunkra is, de feldobta a napunkat, jókat derültünk, miközben találgattuk a küldő kilétét és persze szívtuk Csilla vérét amolyan baráti alapon :)


A BORS újságírói is meglátogattak bennünket, és a 2014. január 6-i lapszámban hatalmas cikkben számoltak be a rendhagyó gazdikeresésről:A csúcspont pedig egy hétfő reggeli MOKKA szereplés volt, ahol Csilla és Mókus bemutatkozhatott:


Nem tudjuk eldönteni, hogy ki izgult jobban, Csilla vagy Mókus, amikor élőben keresték azt a pasit...vagyis gazdit :)
Az erről szóló, teljes TV2 riport itt nézhető meg:
http://tv2.hu/musoraink/mokka/141471_mokus_kalvariaja.html#

A Habostorta Kft marketing igazgatója, Móczár Rudolf, hallva Csilla és Mókus történetét, felajánlott Csillának egy platina előfizetést a RANDIVONAL internetes társkereső oldalra.

Ezzel párhuzamosan megmozdultak az emberek boxeres fronton. Pozitív hatás, hogy jelentkezett több gazdijelölt, akik eddig még nem is hallottak a Boxer fajtamentő csoportról, vagy most érlelődött meg bennük az elhatározás, hogy inkább mentenek boxert, mint hogy vásároljanak. Reméljük, örökbefogadás is lesz belőle :)

Sajnos negatív hatása is volt a viccesnek szánt cikknek és az utána következő hírfolyamnak, ugyanis azóta 6 boxert akartak hozzánk beadni: ki leadni akarta, ki találta, ki segítséget kért számukra, egyszóval minden kikerülőre hamarosan fog kerülni sajnos újabb mentett, újabb segítségre szoruló... :(

Az, hogy Mókus és Csilla sztorija hogy végződik, még nem tudjuk. A folyamat viszont elindult, 'valami lóg a levegőben'... :)

Mi drukkolunk mindkettőjüknek, de legfőképpen a védenceinknek.

HAJRÁ BOXEREK!!!!


Megosztom a Facebookon