Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Hírek Tápos Trudy-ról, a megszerelt lábú zsebboxerünkről :)
2014.10.28.
Tápos Trudy története nem ismeretlen a Boxermentes.hu oldal olvasóinak. Tesóival együtt egy hobbista szaporítónál születtek, majd 7 hónapos korukban hirdetési oldalon kínálták őket 1 zsák tápért. A történetük ITT olvasható. Egy támogatónk segítségével kerültek a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjához.Trudy már akkor is kis satnyácska volt, az egyik hátsó lába csontfejlődési rendellenesség miatt torzult.


Trudy a fogyatékossága és az előreláthatólag költséges műtéti beavatkozás ellenére gazdihoz költözhetett korábbi örökbefogadónkhoz és állandó támogatóinkhoz, Ágihoz és Sándorhoz, egy igazi kutyaparadicsomba.Szeptember elején került sor a lábműtétjére, amihez kértünk sok-sok drukkot tőletek
ITT !!!

A műtét óta jó pár hét eltelt, így ideje, hogy hírt adjunk a kisasszonyról. A műtét szerencsére jól sikerült, de ezt követte egy nagyon nehéz, mozgáskorlátozást igénylő időszak, ami még mindig nem ért véget."Készültem már én is írni.
Nem volt könnyű időszak, és még most sem vagyunk a végén..:)
Szinte minden megtörtént, ami lehet, 40 fokos láztól kezdve. Szegény Sándor olykor épp hazaért az állatorvostól, és máris fordulhatott oda vissza Trudyval.
Ami a lényeg: a sebe végül szépen gyógyult, vigyáztunk rá, most készülünk vele kontrollra. Csak húztuk kicsit az időt, mert annyira rossz állapotba került idegileg a tortúrák miatt, hogy nehezen csalogattuk elő belőle a boldog kutyát.:-)
Ami gond: egyáltalán nem használja egyelőre a műtött lábát, 3 lábon ugrál, valószínűleg fáj is neki..."Egy ilyen csontot is érintő beavatkozás esetén nem egyszerű a gyógyulás. Sok-sok fájdalommal, szenvedéssel és kitartással jár mind a gazdik, mind a kutya részéről. Az tudjuk, hogy ebben a családban a kitartásból nincs hiány, úgyhogy még mindig reménykedünk a teljes, fájdalommentes gyógyulásban.

Trudy családja amellett, hogy rengeteg erőfeszítést tesz és tett a gyógyulásáért, emellett folyamatosan támogatják a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportját, hogy a többi, gazdira váró boxer is kapjon esélyt.

Köszönjük nekik a hatalmas szeretetet és a nem szűnő támogatást!!!Megosztom a Facebookon