Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Rudi a tutiban :)
2015.08.05.
Rudi még 2013-ban, alig 1 évesen került Boxer fajtamentő csoportjába. Noha kedves, bájos boxerfiú volt, esélye az örökbe adásra azonban nagyjából nulla. Ennek egészségügyi állapota volt az oka: nem tudta tartani a székletét és a vizeletét. Bentlakós kutyának nem működött volna, hiszen együtt élni az ezzel járó piszokkal és szaghatással, senkitől sem várható el.

Ugyanakkor kerti tartásra sem szerette volna senki, mindenkit megijesztett a probléma, noha ezt a tünetet leszámítva Rudi teljesen egészséges volt.

Sajnos a kivizsgálások sem hoztak eredményt. Még a nagyon drága MRI vizsgálatonsem derült ki, hogy mi okozza a széklet és vizelet visszatartási problémát Rudinál. Nem volt mit tenni, együtt éltünk a problémával, ami az idők folyamán egyre kisebb lett. Egyre kevesebbszer volt a kutyaházban pisinek vagy kakinak nyoma.

A menhelyen mindenki imádta, hiszen bújós, kedves boxer srác.

Rendszeres sétáltatóként járt hozzá Viktor és párja, akik minden szombaton elvitték őt a határba vagy a patakhoz kirándulni.

A legnagyobb bánatunk az volt vele kapcsolatban, hogy miért nem látja meg benne más is a tündérboxert, és fogadja örökbe.

Szerencsére ez a nap is eljött :) :) :)

Rudi egy hatalmas kert és két kétlábú boldog 'tulajdonosa' lett. De lássuk a képeket, amik már új otthonában készültek, és magukért beszélnek :)Sok Boldogságot Rudika :)

Kivártas a sorodat, hiszen 3 évet töltöttél nálunk.

Megosztom a Facebookon