Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Butch hírek az ideiglenes gazdiktól!
2017.06.24.
'Sziasztok!


Lassan egy hónapja már, hogy beköltöztem a pótcsaládomhoz. Azt mondják addig maradhatok, amíg értem nem jön az igazi, jövendőbeli gazdim.

Jól érzem magam itt, egész nap lustálkodhatok. Azt mondják nincs is semmi gond velem, szuper boxi vagyok szuper természettel. Nem rombolok, okos vagyok, szép vagyok, házat őrzök, de szívesen látom a vendégeket is.


Ja, és persze fűzöm a pótcsaládom boxer csaját. Teszem neki a szépet és igyekszem lehengerelni a jó modorommal.Reggel és este jókat sétálunk együtt a környéken. Egyelőre csak ennyi engedélyezett a ringó popsimnak, de engem ez is boldoggá tesz. Így napközben marad időm kergetőzni a kertben, de szeretek labdázni, botozni és imádok mindent ami csipog. Na és a napozás! Azt mindennél jobban szeretem.

Popsika :)


Napozás


Persze azért jól esik a lakásban hűsölni is. Egyébként a lakásra is nagyon vigyázok, mert nem koszolok, nem nyáladzom, nem ugrálok, 100%-ig szobatiszta vagyok. Szépen az ajtó elé leülve megvárom, amíg behívnak, mert nem ám csak úgy berongyolok a lakásba.

Mondtam már, hogy mennyire türelmes vagyok a gyerekekkel? Nagyon bírom őket! A pótcsaládomnál van egy pici totyogó és egy nagyobb gyermek is. Tőlük mindig számíthatok extra simire, nasira, amit puszival szoktam meghálálni, és persze hagyom, hogy jól átdögönyözzenek.Nagyon király dolog, hogy léteznek ideiglenes befogadók, sokkal több kellene belőlük, hogy a menhelyi kutyák náluk várhassák az igazi gazdit! Én is jól elvagyok itt meg minden, de azért már jó lenne, ha jelentkezne az ÁLOMGAZDIM, hogy mihamarabb boldoggá tehessem őt is.

Butch"Videó a pancsiról

Pórázon sétálok

Őrzöm a házatJátszok a csajommal


Gazdijelöltek jelentkezését az info@boxersos.hu email cimen várjuk.


Megosztom a Facebookon