Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Aktakukacnak MR vizsgálatra van szüksége :(
2019.03.04.
Aktakukac bekerülése igazi boldogság számunkra, hiszen Nagybaracska jegyzője kért számára személyesen segítséget. Nagyon pozitív a helyi tisztségviselők állatbarát hozzáállása, és problémamegoldási hajlandósága, amivel fajtamentő csoportunkhoz fordultak segítségért.
A településükön került befogásra Aktakukac, a gazda is meglett, de a kutyát nem tudták visszahelyezni eredeti környezetébe, így került a NOÉ Boxermentésének gondozásába.

Eddig tart a pozitív része Aktakukac bekerülésének. Sajnos egészségügyi problémáival jelenleg is küzdünk.

Aktakukac már bekerülésekor fura volt, fejét félre tartotta, és bizonytalanul járt. Teljes kivizsgálásra küldtük, hogy kiderüljön milyen egészségügyi probléma áll a háttérben.
A vizsgálat során kiderült, hogy a szaglása alapján tájékozódik legfőképp. Folyamatosan szimatol. Előfordul, hogy neki megy tárgyaknak. Lépcsőn is bizonytalanul közlekedik. Lehulló tárgyakat nem vette észre, vagyis egyértelmű, hogy nem lát. A fülében nem volt gyulladás, így ez nem állhat a fej félretartásának és az imbolygásnak a hátterében. Nincs más hátra, mint további, komolyabb és költségesebb vizsgálatok elvégzése, amiből kiderülhet, hogy mi a baja Aktakukacnak.

Első körben MR vizsgálatra van szüksége, ami pontos képet adhat majd Aktakukac agyában zajló folyamatokról. A vizsgálat kb- 60-80 ezer forintba került.

Kérjük, támogasd Aktakukac kivizsgálásának és gyógyulásának költségeit. Ezt megteheted:

Virtuális örökbefogadással itt a honlapon!

Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla számára történő utalással:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Aktakukac gyógyulására!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon