Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Boldog Karácsonyt minden négylábúnak!
2010.12.09.
Újra itt a tél, jön a szeretet ünnepe. Vajon a menhelyi állatok is érzik ezt? Vagy csak azt tudják, hogy egyre hidegebb van, egyre rövidebbek a nappalok és kevesebb a látogató, aki a hóban-sárban venné a fáradtságot, hogy foglalkozzon néha-néha az árva négylábúakkal?

Kérjük, gondoljanak ezekre az állatokra idén Karácsonykor olyan szeretettel, ahogyan mi tesszük, hiszen legtöbbjük már olyan szenvedéseken, hányattatásokon ment keresztül, amiket mi el sem tudunk képzelni. Elmondani nem tudják nekünk, így sokszor csak szomorú szemük és hónapokig tartó rettegésük mutatja, hogy mit élhettek át.

Maroknyi kis csapatunk igyekszik megadni nekik mindent, amit csak erõnkbõl és anyagi lehetõségeinkbõl telik, de nem titkoljuk, hogy szükségünk van az Önök segítségére is!

Arra kérünk mindenkit, immár hagyományosan, hogy lepje meg valamelyik védencünket egy kis figyelmességgel. Természetesen nem csak kutyusainkat és cicáinkat lehet meglepni; bármilyen más állatka választható Karácsonyi Védencnek! (Gazdasági udvarunk lakói a kukoricadarának, kukoricának, zöldségeknek és gyümölcsöknek örülnek a legjobban.)

Arra kérünk tehát mindenkit, hogy válasszon magának egy Karácsonyi Védencet a menhelyi állatok közül és ajándékozza meg õt december 18-án, szombaton! Minden ajándékozóról, (aki beleegyezik), fényképet készítünk a helyszínen kis védencével együtt és kirakjuk majd honlapunkra - hadd mutassunk meg, hogy mennyien vagyunk, akik szeretik az állatokat és a karácsonyi rohanásban is tudunk rájuk szakítani egy kis idõt!

Bízva abban, hogy továbbra is ilyen enyhe és barátságos idõ lesz, az összevont Mikulás- és Karácsonyünneplésre 2010. december 18-án, szombaton 10 órától várunk mindenkit szeretettel!

Minden kedves kilátogató vendégünk egy forró teára, a Ching Hai International magyarországi csoportja 12-14 óra között pedig vegetáriánus szendvicsekkel kedveskedik. (http://www.kozvetlenkapcsolatistennel.hu/vegetarianius_eletmod.html)


Itt szeretnénk megköszönni minden kedves állatbarátnak az egész évi támogatást és a lelkesítõ szavakat, hiszen sokszor a bátorítás a legnagyobb segítség!

Megosztom a Facebookon