Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Question ideiglennes befogadónál :)
2022.01.03.
Karácsony előtt egy kétségbeesett posztban kerestünk ideiglenes befogadót Question-nek, aki a bajai menhelyről került a gondozásunkba.

Question úgy érkezett, hogy az egyik szemén hályog volt. A szemészeti vizsgálaton kiderült, hogy szaruhártya sérülés, ami kezelést igényel. A lábán hatalmas daganat, de több más helyen is vannak rajta szövetszaporulatok, és sajnos a szívféreg tesztje is pozitív lett.
Mindemellett a gerince olyan, mint egy hatalmas kérdőjel. Még röntgen nélkül is látható spondilosisa van.

A kondíciója sem volt a legjobb, az állatotthonban viszont a hideg, téli estéken csak kennelben tudtuk volna elhelyezni, ami nem megfelelő a gyógyulásához, rehabilitációjához.

Szerencsére egy korábbi örökbefogadónk családjánál nyitott fülekre talált kérésünk, így Question már a karácsonyi ünnepek előtt beköltözhetett.

Az első útjuk a Blöki Mosoda Önkiszolgáló kutyamosóba (https://www.blokimosoda.hu/) vezetett, ahol Question egy teljes mosás-szárítás programon részt vett. Question arca hűen tükrözi az eseményre vonatkozó véleményét :)
Valószínűleg sohasem volt lakásban, de a kanapé gén azonnal aktiválódott nála.
A séta is remekül megy :)


Az ünnepek elmúltával folytatódik Question kivizsgálása és kezelése.


Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni gyógyulásához!

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon