Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Szívférgesek csapata a Boxermentésnél
2023.10.15.
2023. szeptemberében került gondozásunkban Bringa a győri gyepmesteri telepről, Nárcisz és Jácint pedig a nyíregyházi menhelyről került a gondozásunkba.

Mindannyian gazdis kutyák voltak, vagy mondjuk inkább úgy, hogy volt nekik tulajdonosuk...

Bringa és Nárciszék külön-külön érkeztek, de az elhanyagolás mindannyiukon szembetűnő volt.
Bringáról végül lemondott a gazdája, de addigra az állapota siralmas volt: sovány, körmei túlnőve, a bőre szőrhiányos, büdös, gyulladt, fájdalmas.Nárciszék megmenekülése pedig annak volt köszönhető, hogy Nárcisz elkóborolt, a közösségi portálra felkerült a képe, amin nagyon sovány volt, így sokan elkezdték keresni.


Mikor megtalálták, akkor már otthon volt, de nem egyedül: Jácint is vele volt, szintén rémes állapotban.


Bekerülésuk után derült ki, hogy noha az ország két végéről érkeztek, mindannyian szívférgesek.

Dr. Péterfia Dalmánál megtörtént a szívultrahang vizsgálat, hogy a fertőzöttség mértékét megállapítsa és a kezelési protokollt felállítsa.
Boxerkéink nagyon ügyesen viselkedtek a vizsgálat során, szépen belesimultak Kinga kezeibe.A vizsgálat alapján mindannyian a szívféreg fertőzöttség első stádiumában vannak. Gyógyszeres kezelésüket megkezdtük vagy hamarosan megkezdjük állapotuktól függően.

Boxertriónk gyógysításához kérjük a segítségeteket, és köszönjük, ha bármilyen kis összeggel is, de hozzá tudsz járulni ehhez:
👍 közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom?fbclid=IwAR3iUiixDtLqn6XB8tlrNUuUghDoQvN-Ng8B15Am_9hf8nN_xWll8FUmwvA
👍 PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
👍 A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912
☝️ A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE: Szívférges boxertriónak
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT TRANZAKCIÓNKKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!


Megosztom a Facebookon