Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4. 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 | Következő

Rain - a Csodakutya és Csodacsaládja:)
2020.09.23.


Néhány hete voltunk látogatóban Rain boxermatrónánknál:)
Álmunkban sem reméltük, de lassan egy éve él boldogságban szerető családja körében, a maga boldog, kiegyensúlyozott, bohókás módján.
Olvassátok szeretettel az Ő kis történetét:)

Margaret és Zordon - Álomkuyák Álomcsaládot keresnek:)
2020.09.15.

A Nyírbogáti boxereink közül már többen boldog családban élnek, van nekünk azonban két gyönygörű kutyánk, akik még keresik az igazit. Ismerjétek meg Margaretet és Zordont:)

Camelnek végleges otthon keresünk!
2020.08.27.


Camel több, mint két hónapja került vissza a Noé Állatotthon Fajtamentő Csoportjának gondozásába, betegen, összezvartan.
Ideiglenes családjának hála teste- lelke rendbejött és készen áll a most már VÉGLEGES ÖRÖKBEFOGADÁSRA!!!

Látogatható a Nyírbogáti Csapat:)
2020.08.06.


Szuper hírekkel szolgálhatunk a Nyírbogáti 7-es Fogatunkkal kapcsolatban!
Egyrészről megszületett a határozat, miszerint a Noé Állatotthon tulajdonába került a Csapat:)
Másrészről a legtöbbjük megkapta az utolsó oltását és epekedve várja, hogy szombaton megszeretgesd:)

3 csodás gazdisodás a héten:)
2020.07.12.


Minden gazdisodás egy külön csoda számunka, de amikor olyan védencünkról van szó, aki már régóta a menhely lakója, még inkább megdobogtatja a szívünket.

Nyírbogáti Hetes Fogat
2020.07.06.


A nyírbogáti szaporítótelep felszámolásából hírtelen pottyant a Noé Boxer Fajtamentő Csoport ölébe 7 boxer. Kihasználtak, betegek, szívférgesek...:(
Megígértük nekik, hogy most már minden jó lesz, de ehhez a Ti segítségetekre is szükség van:)

Elkezdődött a Csoda - légy részese a befejezésének!!!
2020.06.24.


Papus múlt hét csütörtök éjjel pottyant az életünkbe! Iszonyú állapota miatt reggel azonnal az orvosnál kezdünk... azt gondoltuk, pár napot adhatunk neki, de Papus Csodája megkezdődött!!! A beteljesüléséhez azonban a Ti segítségeteket is kérjük!!!

SOS!!! Egy elhivatott Angyalkát keresünk Nakednek!!!
2020.06.10.


Legújabb védencünk, Naked, iszonyú állapotban, zörgő bordákkal, meggyötörten, lángoló vörös, gyulladt bőrrel érkezett A Noé Állatotthon Boxer Fajtamentő Csoportjának gondozásába:(
A képek nem adják vissza, hogyan is néz ki valójában:(

Természetesen mindent megteszünk érte de valljuk be, a menhelyi körülmények nem a legideálisabbak ebben a helyzetben:(

Egy elhivatott Angyalkát keresünk, aki vállalná az ideiglenes gondozását, amíg felerősödik és megkereshetjük neki a végleges otthonát:)

Vasárnapi meglepetés:)
2020.05.18.


Napról-napra egyre nehezebb helyzetben vannak a Menhelyik, így a Noé Állatotthon és természetesen a Boxer Fajtamentő Csoport is. Ezért nagy öröm számunkra, mikor ilyen fantasztikus meglepivel indul a vasárnap:)

A segítséged kérjük!!!!
2020.05.18.


Napról- napra nehezebb a menhelyeknek, a Noé Állatotthont és vele együtt Boxer Fajtamentő Csoportot is utolérte a járvány ill a karatén miatt kialakult nehéz helyzet.
Nincs mit szépíteni, üres a kasszánk:(




Camel feltúrbózva készen áll a költözésre:)
2020.05.17.



Aki végigkövette Camel kutyánk sorsát, az tudja milyen sok mindenen men át, a halál torkából jött vissza, mára azonban vigyorogva keresi végleges otthonát:)

Mondd, mit ér a pedigré?
2020.05.13.
Azt gondolná az ember, hogy a tenyésztőtől kikerült fajtatiszta kutyák sorsa egy életen át rendben van, hiszen 'jó házból való', úri kutyákról beszélünk. Sajnos a sors azonban sokszor közbeszól. Mi a boxermentésnél pedig azért vagyunk, hogy újra JÓ helyre kerüljenek még a bajba jutott pedigrések is :)

Hahó, Iorek vagyok és becuccolnék Hozzád:)
2020.05.06.


Iorek egy virgonc fiatal kis kanocska, akinek nagyon nem valók a menhely rácsai, ezért mielőbb betenné a popóját a tutiba:)
Ha szeretnéd, hogy vidám, lehengerlő természetével feldobja a napjaidat, egy percig se habozz!!!!

Szido készen áll a költözésre!
2020.04.27.


Szido hatalmas változáson ment keresztül. Mióta nálunk van, a korábbi csont sovány teste szépen kikerekedett izmos kis energiabomba lett belőle:) Lelke közben megnyugodott, végre tud örülni, bújni, szeretni, szép nyugodtan sétálni. Egyszóval tökéletes boxer lett belőle, pont ezért nem értjük, miért nincs még gazdija???!!!



Bemutatjuk Landát
2020.04.16.


Landa egy vidéki kis falu portáján vegetált...nem szerették, már nem kellett, altatni akarták...enni nem kapott, csak a jó szívű szomszédoktól.
De jött a segítség és már biztonságban van:)




Miért jó idős kutyával élni?
2020.04.10.


Egyik önkéntesünk ragadott tollat és írta le érzelmeit a jelenlegi nehéz helyzetről, azt, hogy miképpen tud átsegíteni minket egy hűséges társ ezen a szokatlan időszakon, és miért érdemes idősebb kutyust választanunk. Olvassátok szeretettel Márti sorait:)

Gazdikereső Nagylányok:)
2020.04.08.


Két hét leforgása alatt került vissza Gyöngyös és Arikán... Kinek a hibája? Miért kell megtörténjen? Hogy viselik a visszakreülést? Mekkora esélyük van az újra gazdisodásra?

ZÁRVA VAGYUNK!
2020.03.16.
A corona (COVID-19) vírus veszély és a Kormány által kihirdetett vészhelyzetre tekintettel, a Noé Állatotthon Alapítvány BIZONYTALAN IDEIG ZÁRVA TART! Látogatókat, közmunkásokat, közösségi szolgálatosokat nem áll módunkban fogadni!Örökbefogadás kizárólag telefonon előre egyeztetett konkrét időpontban lehetséges. 


Kicsi Nálá erősödik:)
2020.03.03.


Sokan velünk aggódtok Kicsi Náláért:)
Érzi is a sok pozitív energiát, hiszen szép lassan elkezdett erősödni, és jelentem: már 16 kg:)


Itt a tavasz- indulnak a Falkaséták:)
2020.03.01.


Az utóbbi időben szüneteltettük a Falkasétákat, hiszen - szerencsére:) - nem volt egy falkányi boxer sem a Noé Állatotthonban.
Idén vizont folyamatosan érkezek a segítségre szoruló nyomottorruak, így összegyült egy kis csapat az első Falkasétához.


Előző | 1 2 3 4. 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 | Következő