Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Támogasd a boxermentés védenceit asztali naptár megvásárlásával!
2020.11.02.
Kedves Állatbarátok! Kedves Támogatóink, Követőink!


Nagy-nagy örömmel és szeretettel értesítünk benneteket, hogy elkészült a NOÉ Állatotthon 2021-as asztali naptára, aminek a megvásárlásával a boxereket is támogatjátok.

A 2021-es NOÉ_naptár a Játék_az_élet! címet kapta, mert védenceinkről a játék közbeni boldog pillanatokat próbáltuk elkapni, ami bevallom nagyon szórakoztató volt mind nekünk, mind az állatoknak. A főszereplők nagyon-nagyon élvezték a fotózás minden pillanatát és ez azt hiszem látszik is a képeken.

Tartsatok velünk 2021-ben is, azaz védenceinkkel. Minden héten egy NOÉs lakó vidám fotójával kezdheted a hetet, így garantáltan mosolygós lesz a 2021-es éved, ha a naptárra nézel. Fogadjátok sok-sok szeretettel lakóinkat 😀 53 hét, 53 kép.

Kutya, macska, ló, disznó, kecske, liba, kakas, emu, láma, szarvas, őz és vaddisznó is játszik a képeken 😀 Ajándéknak is kiváló, akár céges ajándéknak, akár magánszemélynek vásárolsz. Ajándékozz, hogy mi is új életet, új esélyt ajándékozhassunk védenceinknek!

Lepd meg magad, barátaid, ismerőseid, munka - vagy üzlettársaid egy asztali naptárral, melyre valljuk be, mindenkinek szüksége van. Tehát tökéletes ajándék minden állatszerető számára!


A naptárat megrendelheted a NOÉ Állatotthon Alapítvány webshopjában
Vagy megvásárolhatod szombatonként személyesen a NOÉ Állatotthonban 10.00 - 13.00 óra között. A naptár vásárlásával a Noé Állatotthon Alapítvány lakóit támogatod!

Köszönjük védenceink nevében.
Megosztom a Facebookon