Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6. 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 | Következő

BEPI SOS SEGÍTSÉGET KÉR!!!!
2019.09.08.


BEPI BOXERÜNKNEK VESEKÍMÉLŐ KONZERVRE VAN SZÜKSÉGE!

A Boxer Fajtamentés melegszívű "Gigaboxere" nagy bajban van:) Sajnos a veseértékei borzasztóak, egy hét korházi kezelés után végre "hazajött", de speciális étkezésre van szüksége!


MENŐ GAZDIK, MENŐ KUTYÁK - Örökbefogadni menő? … de nem mindenkinek!!!!
2019.09.05.


„Örökbefogadni menő!”; „Ne vásárolj, fogadj örökbe!” …. Ilyen és hasonló szlogenekkel van tele az internet. Manapság a csapból is az folyik, hogy ha jó fej vagy, szereted az állatokat, akkor bemész egy menhelyre és megmentesz egy életet! Sulykoljuk ezt a szaporítás ellen, ha az embernek nincs lehetősége tenyésztőtől vásárolni, ezt a megoldást válassza, ne a Jófogásról nézzen cuki kiskutyát húszezerért!
Jól is van ez így, de vajon valóban mindenki meg tud menteni egy életet? Mindenki kész arra, hogy „menő” legyen?






Giga- Boxer gazdit keres:)
2019.08.22.


Szeretném bemutatni Nektek a Noé Állatotthon Boxer Fajtamentésének leggigantikusabb boxerét Bepit! Hatalmas, gyönyörű, kerek fejű, masszív testfelépítésű csoda testében egy igazi nyuszi lélek lakozik:)

Sheen kinyílt és gazdisodna:)
2019.08.21.


Júliusban került a Boxer Fajtamentés gondozásába egy rettegő kislány, aki fél mindentől, a mozgástól, az emberi érintéstől, a hangoktól... mindentől... eltelt egy hónap és elkezdődött Sheen csodája: Sheen ideiglenes gazdinál él.. nem is akárhogyan:)


A Noés boxerválogatott:)
2019.08.06.

Köztudott, hogy a Noé Állatotthon Boxerei rengeteg energiával rendelkeznek. Egy kedves pár -több sikertelen próbálkozás után:) - végre megtalálta a megfelelő, boxerálló lasztikat, melyekkel feldobták védenceink napjait:)

BoxE.Relmes szombat a Noén
2019.07.18.

Szuper szombatot tudhat maga mögött a Noé Állatotthon Boxer Fajtamentése. Spontán meghirdettük az első boxE.Relmes szombatot, ami a vártnál is nagyobb sikert aratott. Védenceink szinte egész nap kint voltak, kézről- kézre jártak, mindannyian elégedetten és kimerülten hajtották álomra buksijukat aznap.

Segíts gazdit keresni Daninak!!!!
2019.07.05.



Dani egy fiatal, gyönyörű és elbűvölően kedves boxerfiú, aki nagyon szomorú... segíts megtalálni neki az Igazit, hogy boldog gazdis kutyaként tölthesse már a nyarat!!!!


Állatok Világnapja a NOÉ Állatotthonban
2019.07.04.
2019. október 6. vasárnap 10:00 és 16:00 óra között
ÁLLATOK VILÁGNAPJA a Noé Állatotthon Alapítványban!
Az év legnagyobb, legérdekesebb és legszuperebb állatos rendezvénye! PA-DÖ-DŐ koncert!!!!

Rózsabimbót elvesztettük:(
2019.06.22.


Nem sikerült:(Volt már egy kis javulás, reménykedtünk és vártuk haza...de nem sikerült, Rózsabimbó meghalt😭 áldozata lett a felelőtlen állattartásnak, szaporitasnak... Orvosainak minden igyekezete ellenére nem tudtuk megmenteni... nagyon sajnálom Picilány:(

Aktakukac különleges buksija:)
2019.06.05.


Aktát még márciusban egyenesen a helyi Polgármester úr hozta el hozzánk, rossz tartási körülmények közül. Innen a neve: Aktakukac:)
Az első pillanatban látszott, furcsán tartja a fejét, talán nem is lát jól. Megkezdtük a kivizsgálását...a mi kis Aktánk különleges... és egy olyan Angyalt keresünk neki, aki látja a tökéletességet a különlegességében:)

Rege.. nincsenek szavak:(
2019.05.24.


Legújabb védencünk Rege 💔 súlyosan sérült, a máteszalkai pokolból érkezett a NOÉ boxer fajtamentésének gondozásába. Elképzelni is borzasztó milyen élete lehetett, ha 8 hetes kölykeit hátrahagyva elmenekült. Sajnos nem volt szerencséje. Egyik mellső lába eltört és további vizsgalatokra van szükség, hogy kiderüljön a medence, csípő, gerinc nem sérült e. Most már biztonságban van a Délpesti Állatbyógyaszati Központban vigyáznak rá. Óriási fájdalmait, erős gyógyszerekkel próbálják csillapítani. Nagyon kell neki a drukk!!!!

Ég Veled drága Baro…
2019.05.06.


Baro elment...igaz, csak egy hét jutott neki családban, de gazdis kutyaként ment el...
Egy csodálatos, melegszívű kutyával kevesebb van a földön, és egy ragyogó csillaggal több az égen:(


Symphony - Igazi társ igazi társat keres
2019.05.03.


Symphony közel másfél éve a Noé Boxer Fajtamentés védence és ezidáig senkinek nem akadt meg a szeme rajta:(

Vannak védenceink, akik lehengerlő stílusukkal már az első találkozás alkalmával "eladják magukat" és vannak, akik visszahúzódóbbak, akik nem tolonganak, a szombati séták alkalmával szépen, együttműködően lépkednek a látogatók mellett, miközben próbálnak minél több ingert beszívni a külvilágból.
Symphony ilyen... nem tolong, nem tolakszik, kedves és együttműködő.

Önkéntesünk, Áron a szokásosnál több energiát fektetett a kapcsolatukba,feleségével, Katával együtt kiszakították a megszokott menhelyi környezetből és cserébe Symphy megmutatta az igazi arcát.. kinyílt, ragyog és elhitte a csodát:)

Nem szabad hagynunk, hogy Symphony űjra visszaépítse a falakat maga köré a menhelyi környezetben!!! Ehhez egy jólelkű emberre lenne szükségünk, aki ugyanúgy mint Áronék, meglátják benne a szépségét, a báját, hazaviszik és élete végéig szeretik!!!!





Keressük Tomb Angyalkáját!
2019.04.16.

Egy jószívű Angyalkát keresünk, aki megosztaná kanapéját egy jóképű, sármos Öregúrral! Ismersz ilyet vagy talán Te vagy az?

Fogadj örökbe virtuálisan!
2019.04.09.


Szereted a boxereket, de nincs lehetőséged az örökbefogadásra? Messze vagy tőlünk, így nem tudsz kijönni szombatonként sétáltatni? Semmi gond, válassz védenceink közül és fogadd örökbe virtuálisan!

Ég veled Shrek 💔😪
2019.03.26.

10 éve került a NOÉ Állatotthon Boxer Fajtamentésének gondozásába... Utcán találták, sosem lett meg a gazdája és ha jól emlékszem a 10 év alatt komolyan senki szeme nem akadt meg rajta 😪

Noés Hard Dog-ok
2019.03.26.


Aki már volt Hard Dog Race versenyen, megtapasztalta azt a fantasztikus érzést, amikor ember és kutya saját határait feszegetve, egymásra támaszkodva küzdik le az akadályokat, a távot. Csodálatosan mély, erős kötelék alakul ki a párosok között. Ezt a csodát élék át önkénteseink, akik a menhelyen élő kutyákkal indultak a HDR Not Just Run versenyén. Hálásan köszönjük a Julis-k9-nek a szuper hámokat, mellyel segítették a Noés csapatot.
Olvassátok szeretettel a Boxermentés egyik önkéntesének, Áronnak a beszámolóját a versenyről:)

Miért jó boxerek közt önkénteskedni?
2019.03.20.


Megkértem a Boxermentés maroknyi kis csapatának egyik oszlopos tagját Mártit, foglalja össze, hogy miért jó nálunk önkéntesnek lenni? Mitől „szokik rá” az ember? Mi az, ami miatt ki nem hagynál egy szombatot? Akár esik, akár fúj, épp jeget kell törni, hogy tudjanak inni, vagy hűteni kell nyomott kis pofijukat a kánikulában…
Az, hogy ki hogyan és miképp keveredett ide közénk, más és más, azt hiszem azonban, hogy bárkit kérdeztem volna közülünk, hasonlóan fogalmazott volna:)


Házaspárok a Noén
2019.03.10.

Minden bekerülő védencünknek megvan a maga kis szomorú története, de amikor párban kerülnek be kutyusok, megszakad a szívünk... Ezeknek a kutyusoknak volt családjuk, talán boldog életük, volt mit enniük és egyik pillanatról a másikra vesztettek el mindent. Jelenleg két "házaspárunk" van Jack és Jesse illeve Lincoln és Octavia.

Aktakukacnak MR vizsgálatra van szüksége :(
2019.03.04.
Aktakukacnak Nagybaracskáról érkezett boxer kan. A fejét félretartja, szemei működnek, szervi elváltozás nincs, ennek ellenére nem lát. Sürgős MR vizsgálatra van szüksége :(




Előző | 1 2 3 4 5 6. 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 | Következő