Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5. 6 7 8 | Következő

Üdv a kanapéról :)
2015.06.19.
Djoni fater üdvözletét küldi a kanapéról :) Megérkezett végleges otthonába, ahol nyugdíjas éveit megbecsülésben és nyugalomban élheti :) Még sokat Djonika!!!!




4 év után gazdinál Franklin :)
2015.06.16.
Franklin sok önkéntesünk kedvence volt, hiszen 4 hosszú évet töltött nálunk, ami alatt volt ideje belopni magát a szívünkbe... Ezt a hírt már sokan tűkön ülve várják róla, hiszen neki is eljött a szerencsenapja, mikor gazdihoz költözhetett :) :) :) Sok boldogságot Franklin, kivártad a sorodat nálunk, de megérte :)



Fehérboxer családba költözött Atlas :)
2015.06.16.
Atlasról a legutóbbi hírek a fizioterápiás kezeléséről szóltak. Most örömteli hírrel jövünk róla: fehér boxeres családba költözött :)



Rippel Feri édes élete :)
2015.06.16.
Rippel Feri is várt 2,5 évet, amíg megtört a jég, és őt is észrevette valaki... de íme néhány fotó róla új otthonában, új barátjával :)



Nougat és Muffin mellett nem lehet unatkozni!
2015.06.01.
Nougat és Muffin (Noén még Ray Charles és Dáridó) nem csak új nevet, de új esélyt is kapott egy új és boldogabb életre Németországban. Íme egy vicces kis beszámoló arról, hogy miként forgatták fel új gazdijuk életét :)

Elvira családot kapott Húsvétra :)
2015.05.01.
Húsvét nagy örömet hozott nekünk, hiszen egyik kedvencünk, a sokkosan, sérülten bekerült Elvira kutyánk gazdihoz költözhetett :) Pár hét elteltével híreket és képeket kaptunk a gazditól, amiben már egy boldog kutya mosolyog vissza ránk :)



Gonzales és Bélus hírek a gazditól :)
2015.04.10.
Gonzales és Bélus is Boxer fajtamentő csoportunk védencei voltak. Éltes korúak lévén itthon már nem akadt nekik gazdi, így más-más időben, de ugyanahhoz a családhoz kerültek Németországba. A gazdi most levelet írt a két boxerpapó mindennapjairól :)



Angie, 7 és fél éve boldogságban :)
2015.03.30.
Angie kutyánk még 2007-ben került gazdihoz. Már éltes öreg hölgy a kora alapján, de kinézetre egy igazi csitri, semmit sem változott. Olvassátok szeretettel a gazdi levelét :)


Cerka a tutiban :)
2015.03.26.
Cerka boxerünk egy sikertelen örökbe adás és nagyon hosszú várakozás után révbe ért. Túl vagyunk az első heteken, és nagyon jó hírek érkeztek Cerka háza tájáról :)




Cibakházi Curtis, aki már Rollo :)
2015.03.07.
Cibakházi Curtis már boldog gazdis kutyaként éli az életét. Írt nekünk egy levelet, amiben beszámol új életéről. Tesója, Colin még a Boxermentés védence és gazdit keres. Reméljük, hamarosan tőle is kapunk majd ilyen levelet.... :)



Dominika új élete :)
2015.02.18.
Dominika a füzesabonyi állatvédők közvetítésével került hozzánk. Az utcán találták gennyes méhgyulladással, legyengült állapotban. Az élete egy hajszálon múlott, de szerencsére sikerült őt megmenteni. Most pedig megosztjuk veletek az első levelet, amit új otthonából küldött :) Társa is lett Spagi személyében, aki korábbi, időközben megkorosodott védencünk :)



Franzi, a kis szeleburdi révbe ért Németországban!
2015.02.11.
Tápos Tündi, aki már a Franzi névre hallgat, 2014. májusa óta él Németországban új családjával és minden percet élvez, amelyet nagy „kövér“ kutyahaverjával tölthet, amely megpróbál neki átadni valamennyit a nyugalmából és megfontoltságából, több-kevesebb sikerrel…


Csaj - pipa! Kanapé - pipa! Gazdi - Pipa! avagy Tatai Ödön új élete :)
2015.02.09.
Tatai Ödön levelet kapott Gesztenye kutyánktól, amiben a matróna felajánlotta az éltes öregnek a kanapé üres sarkát. A megható, kedves meghívásnak Ödönünk nem tudott ellenállni (na jó, nem is akart...), így vasárnap összepakolt, és útnak indult új csaja, új otthona és új családja felé :)

Copy-paste Chikago :)
2015.01.29.
Chikago 2013. augusztusában költözött gazdához Németországba. A gazdik azóta is tartják velünk a kapcsolatot, folyamatosan kapjuk a híreket és a képeket róla, hiszen imádják a végtelenségig :)



A szárnyascsalád Rigóval :)
2014.12.11.
Rigó kutyánk 'beházasodott' egy NOÉs boxerfalkába 3 hónapja. Kaptunk képes beszámolót és híreket a gazditól a beilleszkedés nem könnyű folyamatáról, az elfogadásról és a szeretet erejéről :)





Louis-nak már 2 éve bejön az új 'munkahely' :)
2014.12.08.
2 év kemény 'munka'. Legfontosabb feladata a kanapé őrzése, és bizton tudjuk, hogy Louis, korábbi védencünk remekül helytáll :) Csontsoványan érkezett Boxer fajtamentő csoportunhoz 2012-ben, mikor telepőr munkahelyén felmondtak neki. A lehető legjobb dolog történt vele ezáltal :)


Helyzet és állapotjelentés :D - avagy hírek Zsiniről
2014.11.14.
Eltelt 3 év azóta, hogy Zsini kutyánk gazdihoz költözött. Új otthonában a neve Zaci lett. A gazdik megörvendeztettek bennünket sok-sok fotóval és videóval az eltelt 3 évről. Köszönjük :)



Gesztenye ráadás élete :)
2014.11.07.
Egy nagyobb öröm van annál, mikor gazdihoz költözik egy védencünk mégpedig az, amikor egy IDŐS BOXERÜNK kerül gazdihoz. Ez történt Gesztenyével immár egy éve. Olvassátok szeretettel a gazdi összefoglalóját az együtt töltött első évről :)

Hírek Tápos Trudy-ról, a megszerelt lábú zsebboxerünkről :)
2014.10.28.
Tápos Trudynk augusztus végén átesett a lábkorrekciós műtéten. Sokan drukkoltatok neki és a gazdiknak, és sokan kérdeztétek, hogy mi van vele. Íme egy rövid kis beszámoló a hölgyeményről :)



Rouge édes élete :)
2014.10.17.
Rouge törött állkapoccsal, daganatokkal borított testtel került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába 2014. áprilisában. Állatorvosaink csodát tettek vele: megszerelték, így a sebek begyógyultak, a törések összeforrtak. Most már boldog, gazdis kutya, amit nektek is köszönhet. Nektek, akik támogatjátok Boxer fajtamentő csoportunk munkáját. Köszönjük!


Előző | 1 2 3 4 5. 6 7 8 | Következő