Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
KeverékKutya Webshop
NOÉ 1 százalék

Itt a tavasz- indulnak a Falkaséták:)Az utóbbi időben szüneteltettük a Falkasétákat, hiszen - szerencsére:) - nem volt egy falkányi boxer sem a Noé Állatotthonban.
Idén vizont folyamatosan érkezek a segítségre szoruló nyomottorruak, így összegyült egy kis csapat az első Falkasétához.


Írj cikket a boxeres honlapra!

Cikkírásra kérünk benneteket, hogy megosszátok tapasztalataitokat idős, egészségügyi vagy viselkedés problémás, összeszoktatást igénylő kutyáitokkal vagy épp kedvencetek elvesztésekor átélt érzéseiteket, örökbefogadás utáni pozitív és negatív élményeiteket.


Szido Papa már nem Papa többé:)Szido kikéri magának, hogy a továbbiakban "papázzuk"!!!! A nagyfiú összeszedte magát, köszöni szépen jól van és most már kiválasztaná a Gazdiját, aki mellett kiteljesedhet!!!!


Boxereinknek becsengettek:)Melegség tölti el a szívünket, amikor viszontlátjuk ex védenceinket egy-egy iskolai foglalkozáson. A mostani csoport mondhatni "boxer csoport" számos kis nyomotpofa kezdte meg az iskolát:)


Kicsi Nálá erősödik:)Sokan velünk aggódtok Kicsi Náláért:)
Érzi is a sok pozitív energiát, hiszen szép lassan elkezdett erősödni, és jelentem: már 16 kg:)


Nálá, a csontsovány boxerlány:(Amikor megláttam az első képet róla, tudtam, hogy gond van... aztán amikor megérkezett az első video, csak potyogtak a könnyeim és szóhoz sem jutottam.
Nálá megérkezett... bújt és szemében megcsillant valami.. valami, amitől már tudtuk, hogy sikerülni fog...valami, amitől hisszük, hogy egy igazi, boldog boxerlány lesz belőle:)


Raul boldogsága :)

Raul boxerünk 2018 januárjában került a NOÉ Boxer fajtamentés gondozásába. Az egész évet velünk töltötte, hiszen előrehaladott kora miatt a gazdijelöltek átnéztek rajta. Közeledett a tél, és mi nagyon aggódtunk az öregfiúért, de aztán megtörtént a CSODA <3


Hívásod és SMS-ed DUPLÁN SEGÍT!

Hívásod és SMSed 2018. január 1-től duplán segít, vagyis minden tranzakció után 500 Ft adományt kapnak a rászoruló állatok!