Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Mit kell tudni a szaporítókról?
2014.09.09.


Harap-utca három alatt
megnyílott a kutya-tár,
síppal-dobbal megnyitotta
Kutyafülű Aladár.
Kutya-tár! kutya-tár!
Kutyafülű Aladár!

Húsz forintért tarka kutya,
tízért fehér kutya jár,
törzs-vevőknek 5 forintért
kapható a kutya már.
Kutya-tár! kutya-tár!
Kutyafülű Aladár!


Vigyázat, tűzijátékok, petárdák!
2013.12.31.
A szilveszteri petárdázáskor minden évben állatok ezrei rohannak világgá - sokan közülük a kocsik kerekei alatt, vagy sintértelepeken végzik vagy sosem jutnak haza.

Ünnepi nyitvatartás
2013.12.22.
A NOÉ Állatotthon december 24-26. között, valamint 31-én zárva tart. Az ünnepek alatt, illetve a két ünnep között a speciális programok (Minimenhely és fajtamentések) nem fogadnak látogatókat.

Békés, meghitt, boldog ünnepeket kívánunk!

Férgek a bőr alatt – egy betegség, amit komolyan kell venni
2013.08.29.
Hallottál már a bőrféregről? Tudod, hogy mik a tünetek, és hogy veheted észre kutyádon? Tudod, hogy mit kell tenned, hogyan kell kezelned? Egy boxer örökbefogadónk már megjárta ezt az utat: saját 'bőrén', illetve kutyája bőre alatt tapasztalta meg a betegséget. Azt hiszed, hogy a TE kutyáddal ez nem történhet meg? NE ÁLTASD MAGAD!!!

Hőségriadó - Fontos információk!
2013.06.17.
Szinte ránk tört a nyár a vakációval egy időben. A korábbi szélsőséges időjárás helyett állandó 30 fok feletti hőmérséklet embernek és állatnak egyaránt megterhelő fizikailag. Nagyon oda kell figyelnünk háziállatainkra. Jöjjön néhány jó tanács ezzel kapcsolatban.

Alternatív módszer a kullancsok elleni védekezésre
2012.10.19.
A kullancsszezonnak még nincs vége! Íme egy egészségre nem ártalmas, de rendkívül hatékony, természetes alapú szer, mellyel megóvhatja kedvencét a kullancsok ellen! Rendelhető akár a facebook-on keresztül is, Patadokinál.

ÁLLATOK VILÁGNAPJA – október 4.
2012.10.04.
1931 óta ünnepeljük az Állatok Világnapját, de vajon tudjuk, hogy pontosan kit, mit és miért?
Az olasz kezdeményezés célja 1931-ben, hogy felhívja a figyelmet a vadonélő állatokra leselkedő veszélyekre az ember térhódításával. A már akkor is kihalás szélén álló fajokra, a pusztulásuk megállítására. Azóta tágabb értelmet kapott és az összes velünk és körülöttünk élő állatért érzett felelősségünk, szeretetünk és gondoskodásunk jelképes dátumává vált.

Olcsó húsnak, híg a leve....
2012.07.31.
Olcsó húsnak, híg a leve...tartja a régi mondás, ami erre a cikkünkre 100%-osan igaz lesz. A minap egy boxeres ismerősöm megosztott egy hirdetési portálon lelt posztot, ahol német boxer kölyköket árulnak 35.000 Ft-ért.

VIGYÁZAT - HŐSÉGRIADÓ
2012.06.19.
A szélsőséges időjárás, a rekkenő hőség nem csak az embereket, de az állatokat is veszélyezteti. Kedvenceink hozzánk hasonlóan hőgutát kaphatnak, kiszáradhatnak és akár el is pusztulhatnak, ha nem vigyázunk rájuk!

Kutyáink téli ápolása
2012.02.11.
Télen nem csak nekünk, hanem kedvenceink számára is szükség van a megfelelő ápolásra. Te gondos gazda vagy?

ELVESZETT VALTER-KERESIK
2011.12.02.
Kedves NOÉ,Október elején eltűnt otthonról Valter névre hallgató, 2007.04.21-ei születésű, felnőtt, tigriscsíkos boxer kanunk. Se a füle se a farka nincs vágva. A környéken már mindenhol kerestük, szórólapokat ragasztottunk, kérdezősködtünk. Az orvosnál, valamint a helyi gyepmesternél le lett jelentve -azt ígérték, ha hallanak felőle értesítenek- valamint a facebookon is próbáltuk keresni, de sajnos még mindig nincs semmi hír róla.
Nagyon barátságos, szelíd, sötétzöld bolhaírtó nyakörv volt rajta.
Chipezve van. Ha Ti tudtok valamit róla, kérlek szóljatok. Nagyon várjuk Őt haza!

Kutyaiskola nyílik a NOÉ Állatotthonban
2011.10.26.
2011 november 05.-én megnyitja kapuit Budapesten a harmadik tükörmódszer szellemében oktató kutyaiskola, amely a Noé állatotthonnal szorosan együttműködve, területileg is azonos helyen szeretne megoldást nyújtani minden kutyásnak, akik mindkét fél számára élhető viszonyt szeretnének kialakítani kedvencükkel. Szeretettel várunk mindenkit. Érdeklődni, tanfolyamra jelentkezni a +36 70 369 2999-es számon ill. a http://rakoscsabai.kutyasuli.hu/ oldalon lehet!
A NOÉ Állatotthontól örökbefogadott kutyák kedvezményes áron vehetnek részt a tanfolyamokon!

Sebestyén Jánosné: BOXER - A kezdet
2011.07.01.
Egy kis összefoglaló a kezdetekről azoknak, akiket érdekel a boxer kialakulásának története. Köszönjük Sebestyén Jánosnénak, alias Celli néninek ezt a színvonalas cikket.

Ugye Te sem akarod elveszíteni a kedvencedet?!
2011.04.14.
Senkinek, még a rosszakaróimnak sem kívánom azt az érzést, amikor elveszíti kedvenc kutyusát, vagy cicáját! Ha már volt benne részed, ismered a bizonytalanság és tehetetlenség kétségbeejtő elegyét! Ha még nem, akkor bízom benne, nem is fogod, hiszen ezen dolgozik cégünk az Örvangyal Kft. a NOÉ Állatotthon Alapítvánnyal karöltve.

Mennyire vagy boxerálló?
2010.10.29.
Ezen a lapon egy rövid tanfolyam anyaga olvasható. A tanfolyam célja hogy felkészítse a leendő boxertulajdonost a mozgalmas hétköznapokra. A gyakorlatok egymásra épülnek, ezért ajánlatos sorban végezni őket. Akkor érdemes hozzákezdeni a következő gyakorlathoz, amikor az előző már jól, készség-szinten megy.

Fontos, érdekes linkek
2010.01.11.
Anya- és partnerszervezeteink honlapjai, illetve egyéb linkek.

Letölthető dokumentumok, bannerek
2010.01.11.
Innen töltheti le bannereinket, örökbefogadási, leadási szerződésünket, az ivartalanítási kötelezettséggel örökbe adott kutyáinkhoz a kitöltendő állatorvosi igazolást.

Amit a boxerről tudni kell
2009.10.20.
Bizony. Komoly múltam van. A XIX. században alakultam ki dogszerû kutyák leszármazottjaként. Tudom, tudom, minden kutyafajtáról ezt írják a szakkönyvek, hogy már egyiptomi dombormûveken is szerepel, meg, hogy õse az a nagy dogszerû kutya ott a piramis oldalán, de légy kicsit elnézõbb, elvégre rólad is azt mondják, hogy egy majomfaj volt az õse az egész fajtádnak, te mégis egyedi vagy és különleges.